Bedankt voor uw bezoek aan Paddenstoelen.nl 

Wij zijn Stephan en Marieke van Went, een stel met een passie om een positieve impact te maken in de wereld. Sinds 1999 zijn wij samen en in 2007 hebben wij elkaar het jawoord gegeven. Samen hebben we twee geweldige kinderen en ons thuis is het prachtige dorpje Noordbeemster.

Voeding heeft altijd al een speciale plek in het hart van Stephan gehad. Terwijl hij nog op school zat, werkte hij als personal coach in een sportschool en was hij moderator op het grootste fitnessforum van de Benelux. Na zijn schooltijd heeft hij enige tijd gewerkt als kwaliteitsmanager in een fabriek, maar uiteindelijk volgde hij zijn passie en ging aan de slag als voedingsmiddelentechnoloog bij een internationaal bedrijf.

Toen Stephan in 2006 de diagnose kanker kreeg, nam ons leven een onverwachte wending. Deze ervaring heeft hem ertoe aangezet om zich volledig te richten op alternatieve geneeswijzen, kruidengeneeskunde en immuunversterkende supplementen. Hij wilde niet alleen zichzelf helpen, maar ook anderen in vergelijkbare situaties. Inmiddels is hij tot op de dag van vandaag nog steeds schoon verklaard. 

Gedurende de vele jaren samen heeft Marieke veel kennis opgedaan en samen hebben we verschillende cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van voeding en gezondheid. In 2013 hebben wij besloten om onze waardevolle kennis te delen met anderen en zijn we de webshop www.cbd-producten.nl begonnen. Onze intentie was altijd om anderen te helpen, en door positieve mond-tot-mondreclame is onze webshop uitgegroeid tot een klein bedrijfje. Overweldigd door de ongekende potentie van medicinale paddenstoelen, werden we gedreven om de website https://www.paddenstoelen.nl te lanceren.

Wij dragen de verantwoordelijkheid voor elk aspect van ons bedrijf. We beantwoorden alle e-mails, werken aan de websites en pakken zelf alle bestellingen in. Dit doen we met veel passie en we zijn ontzettend dankbaar dat we dit werk mogen doen. Door de jaren heen hebben we veel mensen kunnen helpen en we genieten van de positieve feedback die we ontvangen. Deze reacties brengen ons weer terug naar de kern van waarom we dit bedrijf zijn gestart; ze vormen onze brandstof en motivatie.

Het is voor ons allebei een geweldige ervaring om ondanks de tegenslagen onze roeping te hebben gevonden in het ondersteunen van anderen op het gebied van gezondheid en voeding. We hebben een schat aan kennis en ervaring opgebouwd en we zijn toegewijd aan het delen van onze inzichten met de wereld. Onze toewijding en dankbaarheid maken van ons een inspirerend paar dat een positieve impact heeft op het leven van vele mensen.

Met warme groet,
Stephan en Marieke van Went