PADDENSTOELEN.NL BRENGT U DE BESTE PRODUCTEN

Bij Paddenstoelen.nl vindt u een ruim assortiment aan natuurlijke paddenstoel producten. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op een goede service en een snelle levering.

Hebt u vragen aarzel dan niet om ons te contacteren!


Paddenstoelen worden al meer dan 5.000 jaar gebruikt en bestudeerd. Ze zijn het vergeten superfood, boordevol nuttige stoffen om de gezondheid van het hele systeem te ondersteunen. Al duizenden jaren die teruggaan tot oude beschavingen, hebben mensen de geneeskrachtige eigenschappen van schimmels gebruikt om de mentale en fysieke gezondheid te ondersteunen.


We zijn hier om die oude filosofie in u nieuw leven in te blazen om een gezonde levensstijl te helpen promoten. Wij zijn zelf zeer onder de indruk van de bijzondere kracht van paddenstoelen en hopen dat u dat ook zult zijn.

SHIITAKE


Shiitake (Lentinula edodes) is één van de meest lekkere en daarom ook bekendste paddenstoelen van de wereld. Een ware delicatesse volgens gerenommeerde sterrenchefs.


LEES MEER

REISHI


Reishi wordt al duizenden jaren gebruikt als medicinale paddenstoel. In de oude Chinese Tradtitionele Geneeswijze werd deze paddenstoel al door keizers gebruikt.


LEES MEER

CHAGA


Chaga is een paddenstoel die er op het eerste gezicht niet heel aantrekkelijk uitziet. Maar laat uzelf niet misleiden. Deze berkenweerschijnzwam wordt al eeuwen als traditioneel medicijn.


LEES MEER

MAITAKE


Maitake is een weelderige zwam paddenstoel. Meestal grijs of bruinig van kleur. Ook kan de zwam een compleet witte kleur aannemen. Aan de eikhaas zitten verschillende losse onderdelen.


LEES MEER

CORDYCEPS


Cordyceps is een geslacht van 400 verschillende schimmels in de familie Cordycipitaceae. Dit superfood wordt al jarenlang gebruik in de Chinese kruidengeneeskunde.


LEES MEER

LION'S MANE


Lion’s Mane (Hericium erinaceus, of pruikzwam) kan een positief effect hebben op neurogenese, cognitie, geheugen, stemming en veroudering.


LEES MEER

EIGEN UNIEKE KARAKTER
EIGENSCHAPPEN EN VOEDINGSPROFIEL


Onze producten zijn met veel zorg en aandacht ontwikkeld. Wij zijn eerlijk en enthousiast, met een passie voor gezondheid en voeding. Paddenstoelen-supplementen worden steeds populairder door hun medicinale en nutritionele eigenschappen. Wij bieden de op dit moment de meest populaire paddenstoel-supplementen.
Het is onze missie om de bekendheid van de prachtige natuurlijke paddenstoelen-supplementen te vergroten. En de beste hoogwaardige biologische paddenstoel supplementen aan te bieden voor een zo gunstig mogelijke prijs.


Alleen kwaliteitsproducten      Uitzonderlijke service  Gratis verzending vanaf € 60,-    Voor 16:00 besteld, direct verzonden