MyCo-Zen capsules
Mushrooms4life Bio
60 stuks

29,95

Reishi en Lion’s Mane, twee van de meest gerespecteerde paddenstoelen in één capsule. Gebaseerd op de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde voor het verbeteren van de ‘shen’-geest.

Op voorraad

MyCo-Zen capsules Mushrooms4lifeWe begrijpen dat elke paddenstoel zijn eigen unieke karakter, eigenschappen en voedingsprofiel heeft. Om het effect van elke paddenstoel te maximaliseren, besteden we de grootste zorg aan het kweken van de paddenstoel op zijn optimale voedingsmedium en het selecteren van de specifieke delen van de paddenstoel die nodig zijn om de grootste hoeveelheden actieve voedingsstoffen te leveren. Alleen op deze manier kan je een breed scala van belangrijke actieve voedingsstoffen leveren.


Gebaseerd op de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde voor het verbeteren van de ‘shen’-geest.


Over MyCo-Zen capsules Mushrooms4lifeGecombineerd warm water en ethanolische extracten
Wild gekweekt en biologisch gecertificeerd door de Soil Association
Dit product is van nature gluten-, zuivel- en sojavrij
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
Ingrediënten
Organische Reishi-sporen ( Ganoderma lucidum ), extract van Organic Lion’s Mane ( Hericium erinaceus ). * plantaardige cellulosecapsule ( hydroxypropylmethylcellulose ) * niet-biologisch.


Dosering
1 tot 3 maal daags 2 capsules


Inhoud 2 capsules
Organische Reishi-sporen ( Ganoderma lucidum ) 400 mg
Shell gebroken sporen (minimaal 6% triterpenen)


Over Mushrooms4lifeMushrooms4life is opgericht door de wereldberoemde onderzoeker en auteur Martin Powell als onderdeel van zijn missie om de beschikbaarheid van hoogwaardige biologische paddenstoel-supplementen tegen betaalbare prijzen uit te breiden.


Bij Mushrooms4Life begrijpen we dat elke paddenstoel zijn eigen unieke karakter, eigenschappen en voedingsprofiel heeft. We besteden de grootste zorg aan het gebruik van alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen, zorgvuldig geselecteerd om de volledige activiteit van elke paddenstoel te leveren.


We gebruiken nooit bindmiddelen, additieven, kunstmatige ingrediënten of chemicaliën in onze producten en wij kopen al onze paddenstoelen rechtstreeks bij onze doorgelichte deskundige telers, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de hoogste kwaliteitssupplement krijgt met de meest gunstige eigenschappen.


Bewaaradvies
Bewaren op een koele, droge plaats zonder direct zonlicht.


Waarschuwing
De aangegeven aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Buiten het bereik van jonge kinderen en huisdieren houden.
Meer Mushrooms4life