Maitake Extract Bio
KAAPA Health
30 ml

Dit unieke Maitake supplement biedt een authentieke bron van biologisch gecertificeerde Maitake paddenstoelen, met een hoge concentratie van actieve verbindingen. Met strikte kwaliteitscontroles en een wetenschappelijk onderbouwde formule!

20,95

Uitverkocht

KÄÄPÄ Maitake extract Bio 30ml

KÄÄPÄ Maitake extract: Maitake ook wel bekend als “De immuunversterker uit het bos”, is een fascinerende paddenstoel die steeds populairder wordt vanwege zijn potentieel om het immuunsysteem te verbeteren. In verschillende Aziatische landen, zoals Japan en China, wordt deze paddenstoel al eeuwenlang gebruikt in de traditionele geneeskunde.

De wetenschappelijke naam van Maitake is Grifola frondosa, en het dankt zijn naam aan zijn waaierachtige uiterlijk met overlappende paddenstoelbladeren. Deze paddenstoel groeit meestal op de grond, aan de voet van bomen, en wordt vooral gewaardeerd vanwege zijn vermeende gezondheidsvoordelen voor het immuunsysteem.

Volgens traditioneel gebruik werd Maitake vaak ingezet bij aandoeningen die verband hielden met het immuunsysteem, zoals verkoudheid, griep en allergieën. Het stond bekend als een krachtig immuunversterkend tonicum dat het lichaam zou ondersteunen bij het bestrijden van ziekteverwekkers en ontstekingen.

Moderne wetenschappelijke studies hebben aanzienlijke interesse gewekt in Maitake vanwege zijn potentieel als immunomodulator, een stof die het immuunsysteem kan beïnvloeden. Recente onderzoeken suggereren dat Maitake een breed scala aan bioactieve stoffen bevat, zoals bèta-glucanen, polysacchariden en antioxidanten, die de activiteit van immuuncellen kunnen stimuleren en ontstekingsreacties kunnen reguleren. Deze fascinerende eigenschappen kunnen leiden tot een versterkt immuunsysteem en een betere weerstand tegen infecties en ziekten.

Bovendien zijn er aanwijzingen dat Maitake ook andere gezondheidsvoordelen kan bieden, zoals het ondersteunen van een gezonde spijsvertering en het bevorderen van de algehele vitaliteit. Vanwege zijn veelbelovende eigenschappen wordt Maitake tegenwoordig steeds vaker gebruikt als voedingssupplement om het immuunsysteem te versterken en de algehele gezondheid te ondersteunen.



Kenmerken KÄÄPÄ Maitake extract

KÄÄPÄ Maitake Extract Bio 30 ml wordt geproduceerd door KÄÄPÄ Health, een gerenommeerd merk dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige paddenstoelen supplementen.

  • Hoogwaardige kwaliteit: KÄÄPÄ Maitake extract Bio 30ml staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit. Het merk streeft ernaar om alleen de beste en meest krachtige Maitake-extracten te leveren.
  • Biologisch gecertificeerd: Het merk KÄÄPÄ is trots op het feit dat hun Maitake extract Bio 30ml biologisch gecertificeerd is. Dit betekent dat het product is geproduceerd zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en pesticiden.
  • Duurzaamheid: KÄÄPÄ hecht veel waarde aan duurzaamheid en werkt aan het minimaliseren van de ecologische voetafdruk. Ze streven ernaar om op verantwoorde wijze Maitake-extracten te produceren met respect voor de natuur.
  • Wetenschappelijk onderbouwd: Het merk KÄÄPÄ baseert zijn producten op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Ze werken samen met experts op het gebied van mycologie en voeding om ervoor te zorgen dat hun producten gebaseerd zijn op solide wetenschappelijke kennis.
  • Hoge concentratie van werkzame stoffen: Het Maitake extract Bio 30ml van KÄÄPÄ bevat een hoge concentratie van de werkzame stoffen die van nature voorkomen in Maitake. Dit zorgt voor een maximale potentie en effectiviteit van het product.
  • Streng productieproces: KÄÄPÄ hanteert een streng productieproces om ervoor te zorgen dat de kwaliteit en zuiverheid van het Maitake extract Bio 30ml behouden blijven. Ze volgen strikte richtlijnen en controles om een consistente en hoogwaardige productkwaliteit te garanderen.
  • Veiligheid gegarandeerd: Het merk KÄÄPÄ hecht veel belang aan de veiligheid van hun producten. Het Maitake extract Bio 30ml wordt geproduceerd volgens strenge veiligheidsnormen en wordt regelmatig getest om te zorgen voor een veilig gebruik.
  • Natuurlijke ingrediënten: KÄÄPÄ Maitake extract Bio 30ml bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Er worden geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd. Het is puur en natuurlijk.

Extractie KÄÄPÄ Maitake extract

Ontdek de kracht van Maitake Extraction 2.0: het revolutionaire extractieproces voor het sterkste Maitake-extract! KÄÄPÄ Health heeft Extraction 2.0 ontwikkeld om puur en krachtig Maitake-extract te verkrijgen.

Wat maakt Extraction 2.0 zo uniek? Het combineert hete water- en alcoholextractie met Ultrasonic Assisted Extraction (VAE) technologie. Met deze geavanceerde methode halen we maximale waardevolle verbindingen uit Maitake.

Waarom is extractie zo belangrijk? Maitake-celwanden bevatten moeilijk verteerbare chitine. Alcohol breekt dit gedeeltelijk af, waardoor essentiële water- en alcoholoplosbare verbindingen vrijkomen voor de voordelen van Maitake.

Dankzij Ultrasonic Assisted Extraction (VAE) bereiken we nieuwe hoogten in de extractie. Ultrasone golven maken de verbindingen in Maitake nog efficiënter vrij. Het resultaat: een ongeëvenaard zuiver en krachtig Maitake-extract.

Bij KÄÄPÄ Health begrijpen we het belang van extractie voor zuivere en krachtige paddenstoelenextracten. Onze Extraction 2.0-methode maximaliseert de voordelen van Maitake, zodat je optimaal kunt profiteren van deze bijzondere paddenstoel.



Waar komen deze paddenstoelen vandaan? 

Deze maitake is wild gekweekt in Zuid-Finland.


Hoe te gebruiken:

Direct onder de tong druppelen en door slikken. Of voeg de druppels toe aan thee, koffie, smoothies of recepten.

1 volle pipet staat gelijk aan 0,6 ml.

Omdat onze extracten sterk zijn, raden we aan om na elke 3 maanden gebruik een week te stoppen.
De maximale dosering per dag is 2 ml.


Ingrediënten:

Maitake-paddenstoel, alcohol* (25%) en gezuiverd water (*biologisch) – dat is alles!

Geen vulstoffen, granen of hulpstoffen. Puur  maitake-  paddenstoelen extract.


Veiligheidsinformatie:

Hoewel Maitake over het algemeen als veilig wordt beschouwd, zijn er enkele situaties waarin het gebruik mogelijk niet geschikt is. Het is raadzaam om Maitake-supplementen te vermijden in de volgende gevallen:

Zwangerschap en borstvoeding: Het is verstandig voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven om geen Maitake-supplementen te nemen. Er is beperkt onderzoek gedaan naar de veiligheid van Maitake tijdens deze periodes. Het beste is om voorzichtig te zijn en het gebruik ervan te vermijden, tenzij anders geadviseerd door een zorgverlener.

Allergieën: Mensen die bekend zijn met allergische reacties op schimmels of andere paddenstoelen, kunnen mogelijk ook allergisch zijn voor Maitake. Daarom is het verstandig om het gebruik van Maitake-supplementen te vermijden om allergische reacties te voorkomen.

Medicijninteracties: Maitake kan interageren met bepaalde medicijnen, zoals medicijnen die het immuunsysteem onderdrukken en medicijnen die de leverfunctie beïnvloeden. Als je medicatie gebruikt, is het belangrijk om dit te bespreken met je behandelend arts voordat je Maitake-supplementen gaat gebruiken.

Chirurgische ingrepen: Het is verstandig om Maitake en andere supplementen enkele weken voor een geplande operatie te stoppen. Dit komt doordat Maitake interacties kan hebben met bepaalde medicijnen en het bloedstollingsproces kan beïnvloeden. Bespreek dit altijd met de behandelend arts voorafgaand aan de operatie.