Reishi Extract Bio
KAAPA Health
30 ml

Dit unieke Reishi supplement biedt een authentieke bron van biologisch gecertificeerde Reishi paddenstoelen, met een hoge concentratie van actieve verbindingen. Met strikte kwaliteitscontroles en een wetenschappelijk onderbouwde formule!

21,95

Op voorraad

KÄÄPÄ Reishi extract Bio 30ml

KÄÄPÄ Reishi extract: Reishi, ook wel bekend als “De ultieme immuunversterker”, wint snel aan populariteit vanwege zijn potentieel om het immuunsysteem actief te ondersteunen. Deze krachtige paddenstoel, met de wetenschappelijke naam Ganoderma lucidum, heeft eeuwenlang een prominente rol gespeeld in de traditionele geneeskunde, met name in Aziatische landen zoals China en Japan.

Reishi, ook wel bekend als Lingzhi, valt op door zijn unieke uiterlijk met een glanzend oppervlak en een platte, waaiervormige structuur. Deze paddenstoel floreert voornamelijk op bomen, vooral in vochtige bossen, en wordt geprezen vanwege zijn vermeende positieve impact op het immuunsysteem.

Volgens eeuwenoude overleveringen werd Reishi vaak ingezet om diverse immuungerelateerde aandoeningen zoals verkoudheid, griep en allergieën te bestrijden. Men beschouwde het als een krachtig tonicum dat het lichaam hielp bij de verdediging tegen ziekteverwekkers en ontstekingen, terwijl het tegelijkertijd het immuunsysteem versterkte.

Moderne wetenschappelijke studies hebben veel belangstelling gewekt voor Reishi vanwege zijn potentie als immunomodulator. Recent onderzoek suggereert dat Reishi een breed scala aan bioactieve verbindingen bevat, waaronder polysacchariden, triterpenen en antioxidanten, die de activiteit van immuuncellen kunnen stimuleren en ontstekingsreacties kunnen reguleren. Deze intrigerende eigenschappen kunnen leiden tot een versterkt immuunsysteem en een verbeterde weerstand tegen infecties en ziekten.

Bovendien zijn er aanwijzingen dat Reishi ook andere gunstige effecten kan hebben, zoals het ondersteunen van een gezonde leverfunctie en het bevorderen van algehele vitaliteit. Dankzij deze veelbelovende eigenschappen wint Reishi steeds meer aan populariteit als voedingssupplement ter versterking van het immuunsysteem en ter ondersteuning van de algehele gezondheid. Maak vandaag nog kennis met de kracht van KÄÄPÄ Reishi extract en geef je immuunsysteem een welverdiende boost!



Kenmerken KÄÄPÄ Reishi extract

KÄÄPÄ Reishi Extract Bio 30 ml wordt geproduceerd door KÄÄPÄ Health, een gerenommeerd merk dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige paddenstoelen supplementen.

  • Hoge kwaliteit: Bij KÄÄPÄ Health streven we altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen. Onze producten worden zorgvuldig geproduceerd en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen van zuiverheid en potentie.
  • Biologische teelt: We hechten veel waarde aan duurzaamheid en het behoud van de natuur. Daarom worden onze paddenstoelen op biologische wijze geteeld, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën of pesticiden. Zo garanderen we de puurheid en natuurlijke essentie van onze producten.
  • Wetenschappelijk onderbouwd: Onze supplementen zijn gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en bevatten zorgvuldig geselecteerde paddenstoelensoorten die bekend staan om hun gunstige eigenschappen. We volgen de nieuwste ontwikkelingen en gebruiken alleen ingrediënten waarvan de werkzaamheid en veiligheid zijn bewezen.
  • Volledig spectrum extractie: We maken gebruik van een geavanceerd extractieproces dat het volledige spectrum aan bioactieve verbindingen uit de paddenstoelen behoudt. Hierdoor kunnen we de optimale synergie en potentie van de paddenstoelen benutten voor maximale voordelen.
  • Transparantie: Bij KÄÄPÄ Health geloven we in transparantie en openheid. We vermelden duidelijk de herkomst van onze paddenstoelen, de productiemethoden en de wetenschappelijke onderbouwing achter onze producten. We streven ernaar om consumenten volledig geïnformeerd te houden.
  • Duurzaamheid: We zijn toegewijd aan duurzame praktijken en het behoud van het milieu. We werken samen met gecertificeerde leveranciers die zich inzetten voor duurzame oogstmethoden en het behoud van de paddenstoelenhabitat. Zo zorgen we ervoor dat onze productie geen negatieve impact heeft op de natuurlijke bronnen.

Extractie KÄÄPÄ Reishi extract

Ontdek de kracht van Reishi Extraction 2.0: het revolutionaire extractieproces voor het sterkste Reishi-extract! KÄÄPÄ Health heeft Extraction 2.0 ontwikkeld om puur en krachtig Reishi-extract te verkrijgen.

Wat maakt Extraction 2.0 zo uniek? Het combineert hete water- en alcoholextractie met Ultrasonic Assisted Extraction (VAE) technologie. Met deze geavanceerde methode halen we maximale waardevolle verbindingen uit Reishi.

Waarom is extractie zo belangrijk? Reishi-celwanden bevatten moeilijk verteerbare chitine. Alcohol breekt dit gedeeltelijk af, waardoor essentiële water- en alcoholoplosbare verbindingen vrijkomen voor de voordelen van Reishi.

Dankzij Ultrasonic Assisted Extraction (VAE) bereiken we nieuwe hoogten in de extractie. Ultrasone golven maken de verbindingen in Reishi nog efficiënter vrij. Het resultaat: een ongeëvenaard zuiver en krachtig Reishi-extract.

Bij KÄÄPÄ Health begrijpen we het belang van extractie voor zuivere en krachtige paddenstoelenextracten. Onze Extraction 2.0-methode maximaliseert de voordelen van Reishi, zodat je optimaal kunt profiteren van deze bijzondere paddenstoel. Ervaar vandaag nog de kracht van KÄÄPÄ Reishi Extractie!



Waar komen deze paddenstoelen vandaan? 

Biologische reishi wordt in Zuid-Finland geteeld op Fins berkensubstraat. Het substraat is FSC- of PEFC-gecertificeerd voor de inzet voor duurzame bospraktijken.


Hoe te gebruiken:

Direct onder de tong druppelen en door slikken. Of voeg de druppels toe aan thee, koffie, smoothies of recepten.

1 volle pipet staat gelijk aan 0,6 ml.

Omdat onze extracten sterk zijn, raden we aan om na elke 3 maanden gebruik een week te stoppen.
De maximale dosering per dag is 2 ml.


Ingrediënten:

Reishi-  paddenstoel, alcohol* (25%) en gezuiverd water (*biologisch) – dat is alles!

Geen vulstoffen, granen of hulpstoffen. Puur  reishi-  paddenstoelenextract.[divider height=”20″]

Veiligheidsinformatie:

Hoewel Reishi over het algemeen als veilig wordt beschouwd, zijn er enkele situaties waarin het gebruik mogelijk niet geschikt is. Het is raadzaam om Reishi-supplementen te vermijden in de volgende gevallen:

Voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, is het raadzaam om geen Reishi-supplementen te gebruiken. Er is onvoldoende onderzoek gedaan naar de veiligheid van Reishi voor deze groepen, dus het is verstandig om voorzichtig te zijn en het gebruik ervan te vermijden. Bovendien kan Reishi allergische reacties veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor schimmels of andere paddenstoelen. Het is dus verstandig om Reishi te vermijden als je een allergie hebt om mogelijke allergische reacties te voorkomen.

Let ook op als je al een lage bloeddruk hebt, aangezien Reishi op natuurlijke wijze de bloeddruk kan verlagen. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn in dergelijke gevallen. Als je een geplande operatie hebt, dien je het gebruik van Reishi te staken vanwege de bloedverdunnende eigenschappen ervan. Wees ook voorzichtig met het combineren van Reishi met bloedverdunnende medicijnen.